Kuracie mäso s horčicovou omáčkou, smotanou a cibuľou z panvičky! Rýchla večera hotová za 15 minút!

Horčica vždy dodá mäsu krehkosť a šťavnatosť. Aj preto Vám prinášame recept na fantastický pokrm, ktorý si zamiluje celá Vaša rodina. Kuracie mäso s horčicovou omáčkou budete rozhodne pripravovať na obed často.

Presvedčte sa o božskej chuti tohto fantastického jedla sami a uvarte si ho pri najbližšej príležitosti.

Určite nebudete ľutovať!

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 1 kg kuracích pŕs
  • 1 cibuľa
  • 10 dkg húb
  • 2 dl kyslej smotany
  • 1 dl smotany na varenie
  • 2 lyžice horčice
  • petrže
  • soľ, korenistý
  • olej

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Cibuľu nakrájame najemno a osmažíme na oleji. Osmažíme tiež na kúsky nakrájané mäso. Smažíme, než pustí šťavu. Huby umyjeme, nakrájame a pridáme k mäsu.
  2. Podlejeme a varíme pod pokrievkou. Až mäso zmäkne, pridáme kyslú smotanu, smotanu na varenie, horčicu. Nakoniec dochutíme a privedieme k varu.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: humormagazin.com

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.