Kapustový nákyp s údeným mäsom: Lacný recept z jedného plechu!

Dnes sme si pre Vás pripravili skutočne výborný slaný recept na chutný kapustový nákyp s údeným mäskom.

Lacný recept, ktorý skutočne zasýti celú rodinu.

Chutí naozaj lahodne!

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:

  • 1 kilogram hlávkovej bielej kapusty
  • ¼ kilogramu údeného mäsa
  • 100 gramov strúhanky
  • 100 gramov hrubej múky
  • 3 vajíčka (rozdelená na bielky a žĺtky)
  • 5 lyžíc smotany na varenie
  • 1 cibuľu
  • 3 cesnakové strúčiky
  • soľ podľa chuti
  • mleté ​​korenie podľa chuti
  • mletý muškátový oriešok podľa chuti
  • slnečnicový olej podľa potreby

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Začneme tým, že si umyjeme hlávkovú kapustu, prevaríme v mierne osolenej vode, kým zmäkne. Potom sceďte tekutinu, nechajte zeleninu odkvapkať a pokrájajte na tenké rezance. Ďalej si olúpte cibuľu, pokrájajte ju najemno a orestujte na malom množstve slnečnicového oleja dozlatista. Keď bude hotová, pridajte ju k pokrájanej kapuste do misy. Teraz si tiež nakrájajte údené mäso na kocky, vylisujte si cesnak a obe suroviny vložte do zmesi. Všetko nakoniec premiešajte spolu s mletým korením, soľou, muškátovým orieškom, strúhankou, hrubou múkou, smotanou, vaječnými žĺtkami a vyšľahaným bielkovým snehom. Mali by ste získať homogénne cesto.
  2. Pripravené cesto potom vlejte rovnomerne na plech s papierom na pečenie, riadne rozprestrite špachtľou a dajte piecť do rúry na cca 20 až 30 minút pri teplote 190 ° C.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: bukvarche.com/2020/10/31/запеканка-с-пушено-месо-1-глава-зеле-3-яй/

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.