KANADSKÉ BRAVČOVÉ REBRÁ: Ak vyskúšate tento spôsob prípravy, budete ich pripravovať už len takto!

Dnes sme si pre Vás pripravili skutočne výborný recept na tzv. kanadské bravčové rebra, ktoré si človek zamiluje už po prvom súste.

Pripravte si túto dobrotu a uvidíte, že si ich už inak ani pripravovať nebudete.

Chuť je naozaj skvela!

Reklamy
Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
  • bravčové rebrá – 1,2 kg,
  • kečup – 100 g,
  • jablko – 1 ks,
  • citrón – ½ ks,
  • sójová omáčka – 4 lyžice,
  • hnedý cukor – 2 lyžice,
  • sušený cesnak – ½ lyžičky,
  • mletá paprika – ½ lyžičky,
  • škorica – ½ lyžičky.

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Do misky nastrúhame jablko, pridáme k nemu kečup, sójovú omáčku a hnedý cukor. Na koniec môžeme všetko pokvapkať trochou citrónovej šťavy.
  2. Potom zmes dôkladne premiešajte, aby sa všetky chute nádherne spojili.
  3. Následne pridajte škoricu, sušený cesnak a mletú papriku. Potom môžete znova dôkladne premiešať. Rebrá dobre umyte a osušte. Naporciujte ich podľa svojho uváženia a ponorte ich do marinády.
  4. Takto pripravené mäso dajte do chladničky a nechajte ho marinovať a vstrebávať chute aspoň pol hodiny/ my nechávame aspoň hodinku, dve. Ideálne však bude, keď sa bude marinovať cez noc. Potom dajte mäso na plech a zakryte ho alobalom.
  5. Predhrejte rúru na 220 stupňov a pečte ich po dobu 50 minút. Potom zložte alobal a pečte ďalších 30 minút. Počas tejto fázy ich nezabudnite každých 10 minút preliať výpekom. Nakoniec ich len vyberte z rúry, nechajte trochu vychladnúť a môžeme podávať.

Mňam!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: http://souspark.ru/gotovlju-vmesto-shashlyka-na-novogodnij-stol-svinye-rjobryshki-po-kanadski

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.