Jemný, svieži a rýchly tvarohový koláč zo 4 vajec a 250g tvarohu. Poteší nejednu uponáhľanú gazdinku!

Rýchle a zároveň hriešne dobré koláče. To je kombinácia, ktorá poteší nejednu gazdinku a samozrejme aj celú jej rodinu. Takýto skvelý recept, na jemný, rýchly a lahodný tvarohový koláč vám prinášame aj my. 

Reklamy

Čo budete potrebovať?

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy

Cesto:
120 g hladká múka
4 vajcia
120 g kryštálového cukru
1 vanilkový cukor
1 prášok do pečiva
kúsok soli
kakao na posypanie koláču

Krém:
250 g tvarohu
120 g kryštálového cukru
250 ml sladkej smotany
1 vanilkový cukor

Takto budeme v recepte postupovať:

1.) Ako prvé si vyšľahajte vajíčka s cukrom.
2.) Sypké suroviny, teda múku, prášok do pečiva, vanilkový cukor a kúsok soli premiešajte a pridajte k vyšľahaným vajíčkam s cukrom.
3.) Pripravíme si plech, ktorý vyložíme papierom na pečenie a pokvapkáme olejom.
4.) Pripravené cesto vylejeme na plech a pečieme 10 minút pri teplote 200 stupňov.

5.) Na prípravu krému si najprv zmiešame tvarov s cukrom.
6.) Smotanu vyšľaháme na šľahačku a pridáme k tvarohu s cukrom.
7.) Krém dobre ale zľahka premiešame.
8.) Upečený korpus rozkrojíme na polovice a na jeden plát natrieme krém.
9.) Druhým plátom prikryjeme a zvyšok krému nanesieme na vrch koláča.
10.) Môžeme odstrániť kraje koláča a na záver posypeme kakaom.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Reklamy

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň

zdroj: takprosto.cc

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.