Jemný sneho-biely koláčik „VLOČKA“ by sme vedeli jesť aj stále dookola: Ešte sme nestretli človeka, ktorý by si ho nezamiloval!

Dnes sme si pre Vás pripravili výborný recept na chutnú „snehovú vločku“.

Tak sa volá totižto dnešný zákusok, ktorý poteší každého maškrtníka.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Reklamy
Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:

Na cesto budeme potrebovať:

  • hladká múka – 440 g
  • cukor – 240 g
  • maslo – 60 g
  • vajcia – 4 ks
  • prášok do pečiva – 2 lyžičky
  • soľ – 1 štipka

Na krém budeme potrebovať:

  • smotana na šľahanie – 600 ml
  • kyslá smotana – 320 g
  • smotanový syr – 200 g
  • biela čokoláda – 200 g
  • strúhaný kokos – 200 g

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Rozšľahajte vajcia. Pridajte cukor so štipkou soli a dobre premiešajte. Postupne pridávajte múku a prášok do pečiva. Dobre premiešajte do hladka. Pridajte maslo a začnite s hnetením, pokiaľ nevznikne mäkké a homogénne cesto. Cesto nakrájajte na šesť rovnakých častí. Každý kúsok cesta rozložte na tenký plát, ktorý upečte pri teplote 180 stupňov po dobu šesť až sedem minút.
  2. V prípade krému si najprv nalejte do misy kyslú smotanu, pridajte smotanový syr a dobre premiešajte mixérom. Pridajte rozpustenú čokoládu a kokos. V samostatnej miske niekoľko minút šľahajte smotanu.
  3. Postupne ju zašľahajte do rozpracovaného krému. Premiešajte do hladka. Pre vytvorenie torty pomažte všetky pláty cesta krémom a navrstvite ich na seba.
  4. Ozdobte tortu nakoniec strúhaným kokosom a dajte maškrtu na dve až tri hodiny do chladničky, aby stuhla.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: cookpad.com/ru/recipes/4125692-luchshii-novoghodnii-tort-sniezhinka-niezhnyi-kak-pukh

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.