Jemné a šťavnaté kuracie prsia podľa receptu strýka krčmára!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete.

My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Reklamy
Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
  • 3-4 kuracie prsia,
  • 4 lyžice sójovej omáčky,
  • 1 lyžica tekutého medu,
  • 2-3 strúčiky cesnaku,
  • 3 lyžice kukuričného škrobu,
  • slnečnicový olej na vyprážanie.

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Nakrájajte kuracie prsia na 2-3 pozdĺžne plátky v závislosti od ich hrúbky. Potom nakrájajte plátky na priečne polovice.
  2. Vložte pripravené kúsky mäsa do misky. Pridajte sójovú omáčku, tekutý med a pretlačený cesnak. Pokiaľ je med kryštalizovaný, trochu ho rozohrejte na sporáku alebo v mikrovlnnej rúre. Potom dôkladne premiešajte.
  3. Mäso nechajte marinovať aspoň 30 minút pri izbovej teplote. Pokiaľ ho chcete nechať marinovať dlho, dajte ho do chladničky.
  4. Vajcia a kukuričný škrob zmiešajte pomocou metly do hladka. Výslednú zmes pridajte do misy, v ktorej je mäso. Dobre premiešajte.
  5. Kúsky marinovaného mäsa smažte na malom množstve rozpáleného oleja na strednom ohni z oboch strán, kým pekne nezhnednú.
  6. Dávajte pozor, aby ste ich nenechali na ohni príliš dlho, aby sa mäso nevysušilo.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: retete-usoare.eu/pieptul-de-pui-poate-fi-fin-suculent-si-interesant-pregatiti-l-dupa-aceasta-reteta/

Vyskúšajte tiež tieto recepty:

Naše obľúbené slané raňajky alebo večera: Vaječné rezy so šunkou a červenou paprikou
Z obchodu už sladké pečivo nekupujem, toto je oveľa lepšie: Týchto slimáčikov si deti zamilovali!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.