JEDNODUCHÝ A veľmi RÝCHLY, tvarohový koláč s famóznou jemnou chuťou: Babičkina maškrta ku káve!

Každý kúsok tohto jemného koláča sa v ústach priamo topí, ako to najjemnejšie pokušenie. Úžasná tvarohová chuť piškótu robí koláč neodolateľným.

Je neuveriteľne ľahký a svieži.

Zamilujete si ho hneď po prvom vyskúšaní a už od neho neodídete.

Reklamy

Príprava je veľmi rýchla a nenáročná.

Zvládne ju úplne každý behom chvíľky. Uvidíte, že Vám bude rozhodne chutiť.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 500 g tvarohu
  • 4 vajcia
  • 6 polievkových lyžíc cukru
  • 2 lyžice 20% tučné kyslej smotany
  • 2 polievkové lyžice škrobu
  • Vanilkový cukor podľa chuti
  • Hrozienka podľa chuti

Takto budeme postupovať:

  1. Zmiešajte tvaroh, žĺtky, cukor, kyslú smotanu, vanilkový cukor a škrob.
  2. Z bielkov vymiešajte tuhý sneh. Teraz opatrne spojte bielky s tvarohovou zmesou.
  3. Prisypte hrozienka a všetko opatrne vymiešajte do jednotného cesta.
  4. Plech si vyložte papierom na pečenie. Nalejte na plech cesto.
  5. Pečte na 200 ° C počas 30-40 minút.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept na lahodný tvarohový koláč aj s Vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu Facebook stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj:  vkurselife.com

Vyskúšajte tiež tieto dobroty:

Rumovo-kokosová roláda, ktorú si pripravujeme veľmi často, keďže ju rodinu zbožňuje!
Na túto maškrtu stačilo, aby zmiešala kyslú smotanu s kondenzovaným mliekom a dala zmes do mraziaku!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.