Jednoducho tie NAJCHUTNEJŠIE REZNE: Vyskúšajte do strúhanky pridať TOTO!

Rezne sú klasika, na ktorú nedáme dopustiť. Len málokto by odolal čerstvo vypraženému rezňu, na ktorom si s chuťou pochutnáme so zemiakmi, zemiakovou kašou.

Mmm, tiež sa vám už len pri obyčajnej predstave zbiehajú sliny? Ak vás už ale klasické rezne nudia, potom ste tu správne. My totiž poznáme niekoľko zaujímavých tipov, s ktorých pomocou sa dá táto dobrota skvele vylepšiť.

Rezeň si tak môžete pripraviť hneď na niekoľko rozdielnych spôsobov.

Reklamy

Pár tipov, ako vylepšiť klasické nudné rezne

Arašidy
Napadlo vás niekedy pridať do strúhanky nastrúhané arašidy? Ak nie, skúste to a budete milo prekvapení, čo to urobí s chuťou obyčajného rezňa! Výhodou je, že mäso potom nemusíte nijako zvlášť soliť, pretože arašidy rezňom dodajú tú správnu chuť.

Sušený kôpor
Rezeň môžete výrazne vylepšiť aj tým, že do strúhanky primiešate sušený kôpor. Ak vás táto kombinácia desí, verte, že sa naozaj nie je čoho báť. Táto aromatická bylinka dodá mäsu úplne iný a doposiaľ nepoznaný rozmer.

Sušený zázvor

Nie, naozaj si z vás nerobíme srandu a skutočne vám odporúčame oživiť mäsko tým, že do strúhanky pridáte sušený zázvor. Aj zázvor je známy tým, že má výraznú chuť i vôňu, čo v kombinácii s mäsom vytvorí naozaj zaujímavý kontrast. A rozhodne stojí za ochutnanie!

Chilli zemiačiky
Kto má rád jemne pikantnú chuť a nevadí mu, keď je mäso zľahka ostrejšie, ten by mal vyskúšať nadrviť do strúhanky chilli zemiačiky. Tie sú ľahko ostré, takže rezňom prepožičajú výraznejšiu a pálivejšiu chuť. A to bude ešte len poriadna zmena!

Nastrúhaný parmezán
Na záver ešte tip pre milovníkov syrov – tým môžeme všetkými desiatimi odporučiť pridať do strúhanky nastrúhaný parmezán. Ak ste túto variantu ešte nikdy nevyskúšali, potom si môžete byť istí, že sa vám vďaka nej budú robiť hrče za ušam.

Zdieľajte tento super recept aj s vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.