Je čas na poriadnu maškrtu: Čokoládovo-vanilkové pudingáče s vlašskými orechmi by si zaslúžili metal!

Niektoré recepty sa Vám po ich príprave a odskúšaní zaryjú ho hlavy viac a niektoré menej. Dnes sme si pre Vás pripravili recept, ktorý určite spadá do tej prvej kategórie.

Hneď po prvom vyskúšaní a súste sme chceli viac a viac, preto Vám doporučíme pripravovať dvojitú porciu…

Kombinácia chutí je v tomto prípade skutočne na nezaplatenie

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 1,5 kg jabĺk
  • sušienky
  • 2 vrecúška vanilkového pudingu
  • 200 g cukru
  • vanilkový cukor
  • 500 ml vody
  • citrónovú šťavu
  • Trochu mletých vlašských orechov
  • Trochu tmavej čokolády
  • mlieko

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Jablká olúpeme a nakrájame.
  • V panvici povaríme jablká s cukrom a 100 ml vody.
  • Z mlieka a zvyšku vody vody pripravíme puding.
  • Až sú jablká uvarená, pridáme puding.
  • Varíme za stáleho miešania ďalších 5 minút, pridáme citrónovú šťavu.
  • Do misky naukladáme rad sušienok a polejeme ju jednou tretinou krému.
  • Potom ďalšia vrstva sušienok a opäť krém, a takto ešte raz.
  • Povrch koláča polejeme roztavenú čokoládou a posypeme orechmi.
  • Necháme tortu stuhnúť v chladničke aspoň 2 hodiny.
  • Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

domaci-recepti.blogspot.cz

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.