Je čas na poriadnu maškrtu: Čokoládovo-vanilkové pudingáče s vlašskými orechmi by si zaslúžili metal!

Zdieľať na Facebooku

Niektoré recepty sa Vám po ich príprave a odskúšaní zaryjú ho hlavy viac a niektoré menej. Dnes sme si pre Vás pripravili recept, ktorý určite spadá do tej prvej kategórie.

Reklamy

Hneď po prvom vyskúšaní a súste sme chceli viac a viac, preto Vám doporučíme pripravovať dvojitú porciu…

Kombinácia chutí je v tomto prípade skutočne na nezaplatenie

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 1,5 kg jabĺk
  • sušienky
  • 2 vrecúška vanilkového pudingu
  • 200 g cukru
  • vanilkový cukor
  • 500 ml vody
  • citrónovú šťavu
  • Trochu mletých vlašských orechov
  • Trochu tmavej čokolády
  • mlieko

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Jablká olúpeme a nakrájame.
  • V panvici povaríme jablká s cukrom a 100 ml vody.
  • Z mlieka a zvyšku vody vody pripravíme puding.
  • Až sú jablká uvarená, pridáme puding.
  • Varíme za stáleho miešania ďalších 5 minút, pridáme citrónovú šťavu.
  • Do misky naukladáme rad sušienok a polejeme ju jednou tretinou krému.
  • Potom ďalšia vrstva sušienok a opäť krém, a takto ešte raz.
  • Povrch koláča polejeme roztavenú čokoládou a posypeme orechmi.
  • Necháme tortu stuhnúť v chladničke aspoň 2 hodiny.
  • Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Reklamy

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

domaci-recepti.blogspot.cz

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.