Fašiangové fašírky s fantastickou syrovou čiapočkou: Spojenie chutí v tomto recepte si manžel zamiloval za sekundu!

Nie je vôbec tajomstvom, že fašírky patria k obľúbeným a často pripravovaným jedlám na Slovensku.

Príprava býva viac ako jednoduchá a jedlá tohto typu nie sú predražené.

Dnes sme si však pripravili recept na fašírky, ktoré budete milovať!

Reklamy

Odkedy som ich takto raz pripravila, už manžel iné ani nechce, uvidíte sami 🙂

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 550 gramov mletého mäsa (ideálne mix bravčového a hovädzieho)
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 2 varené vajcia
  • 100 gramov tvrdého syra podľa obľuby (vhodný je eidam, alebo ementál)
  • 1 kus stredne veľkej paradajky
  • lyžicu majonézy, alebo kyslej smotany

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Mleté mäso okoreňte soľou a korením a vo väčšej mise premiešajte. Vezmite si menšiu misu do ktorej nastrúhajte nahrubo varené vajcia a tiež tvrdý syr.
  2. Pridajte do zmesi aj umyté a na kocky pokrájanú paradajku, pokvapkajte majonézou, osoľte, okoreňte a zmes dobre premiešajte.
  3. Následne tvorte z mletého mäsa primerane veľké bochníky a vkladajte ich do plechu vystlaného alobalom, alebo papierom na pečenie. Na povrch jednotlivých fašírok potom navrstvite dostatočné množstvo syrovej zmesi s vajcami a paradajkou.
  4. Fašírky potom dajte do rúry zapiecť na 30 minút pri 180 stupňoch Celzia.
Sledujte aj videonávod:

Chutia na jednotku!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: youtube.com

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.