Fantastický koláčik z dostupných ingrediencií: Ideálna maškrta na jesenné maškrtenie!

Niektoré koláčiky nám chutia viac a iné zas menej, to však nie je v prípadne dnešného koláčika, ktorý sme si pre vás pripravili.

Tento totižto chutí skutočne na jednotku a my sa už teraz nevieme dočkať, kedy si ho pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto maškrtu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Reklamy

Je fakt skvelá!

Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:

Potrebujeme:  forma 30*30 papier na pečenie.

1.

4 vajcia
200 g cukor
1 dl olej
10 g vanilkový cukor
190 g múka hladká
30 g kakao
10 g prášok do pečiva

– vyšľahať cesto vylejeme do formy s papierom pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov cca. 30 minút,
upečené rozkrojíme na 2 polovice.

2.

2 vajcia
200 g cukor
1 vrecko vanilkový puding
0,5 l mlieko

-uvariť puding, nechať 30 minút chladiť.

3.

150 g maslo vyšľahať a zmiešať s pudingom

200 g šľahačka, po častiach vmiešať vyšľahanú šľahačku do krému.

-Do formy vložíme prvý plat a polovicu krému a potom dáme druhý plat a znova rozotrieme krém.

150 g roztopenej čokolády

-Polejeme povrch krému roztopenou čokoládou.

-Hotový koláčik dáme chladiť na 2 hodiny.

Video recept:

Mňam!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: Cookrate – Cakes

Vyskúšajte tiež:

100-ročný recept na babičkine veterníky ktorých nikdy nie je dosť!

Iný recept na PALACINKY už asi vlastne doma nepotrebujem: Podľa jednoduchého receptu sa vždy vydaria a chutia doslova na jednotku!

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.