Fantastická nepečená maškrta s keksíkmi a vanilkovým krémom

Dnes sme si pre Vás pripravili výborný recept na chutný nepečený koláčik s vanilkovým krémom.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a potešte seba aj celú rodinu.

Chutí naozaj na jednotku!

Reklamy

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:

  • 900 mililitrov mlieka
  • 3 balíčky vanilkového pudingu
  • 9 lyžíc práškového cukru
  • 25 gramov masla
  • 380 gramov kakaových sušienok
  • 510 gramov kondenzovaného mlieka s príchuťou karamel
  • 50 gramov pufovanej ryže
  • 330 mililitrov smotany na šľahanie
  • 250 gramov mascarpone
  • 1 mliečnu čokoládu

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Asi 600 mililitrov mlieka priveďte v strednom hrnci do varu, v 200 mililitroch si rozmiešajte vanilkové pudingy a trochu cukru. Keď sa bude mlieko variť, vlejte pudingovú zmes do hrnca a pri stálom miešaní nechajte prebublávať do zhustnutia. Potom krém odstavte z platne a nechajte mierne vychladnúť. Po nejakej dobe do pudingu zakomponujte mixérom zmäknuté maslo, vyšľahanú smotanu a vytvorte hladkú homogénnu zmes.
  2. K ruky si vezmite plech a na jeho dno vyskladajte kakaové sušienky namočené vo zvyšku mlieka (100 ml). Na sušienkovou vrstvu naneste rovnomerne kondenzované mlieko (len tretinu) a rozhoďte naň polovicu pufovanej ryže. Na tú naneste taktiež polku pudingového krému, klaďte opäť sušienky a na ne zvyšné kondenzované mlieko.
  3. Posledné dve vrstvy budú z pufovanej ryže a zostávajúceho krému z pudingu. Povrch torty nakoniec ozdobte nasekanou mliečnou čokoládou a dezert dajte chladiť na niekoľko hodín do chladničky.

Mňam!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: gotujmy.pl/ciasto-bez-pieczenia-slodki-prezes,przepisy-ciasta-przepis,286285.html

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.