Famózna piškótová torta s gaštanovým pyré: BEZ PEČENIA a s lahodnou chuťou!

Spoznajte úžasnú chuť nepečenej torty s chuťou gaštanového pyré. Gaštanové pyré je netradičné, ale neskutočne lahodné, vďaka svojej sýtej chuti kandizovaných gaštanov.

Reklamy

Zoženiete ho v špecializovaných obchodoch, alebo v supermarketoch.

Torta s touto chuťou gaštanov sa skĺbi s jemnou, vyšľahanou smotanou.

Táto variácia je úplne božská, neodolateľná a výnimočná.

Pomocou nášho receptu si ju môžete dopriať aj doma. Rodina Vám za tento chuťový zážitok bude bozkávať ruky.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

-2 balíčky gaštanového pyré
– 15 dkg mletých sušienok
– ½ l mlieka
– trochu rumu
– piškóty
– Cukor podľa chuti
Krém
– 2 balíčky vanilkového pudingu
– 1 l mlieka
– 20 dkg cukru
– 25 dkg masla
– Navrch smotana na šľahanie

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Zmiešajte gaštanové pyré, mleté, alebo drvené sušienky, cukor, rum a mlieko. Dobre spracujte. Zmes vtlačte na dno tortovej formy.
  2. Uvarte klasickým spôsobom puding. To znamená, že začnete variť mlieko s cukrom a potom do neho pridáte mlieko, v ktorom ste rozmiešali pudingový prášok. Akonáhle puding uvaríte, ihneď do neho pridajte maslo. Keď všetko vychladne, je čas tortu iba poskladať.
  3. Sušienkové dno potrite jednou polovicou pudingového krému. Na túto vrstvu naskladajte piškóty. Tie potrite druhou polovicou pudingu.
  4. Vyšľahajte si smotanu na šľahanie a potrite ňou samotný vrch torty. Tortu nechajte vychladiť cez noc

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.