Ešte chutnejší ako z cukrárne: Šľahačkový zákusok s veľmi jemným, smotanovým krémom!

V dnešnom článku Vám predstavíme úžasný krémový dezert, ktorý budete zbožňovať nielen Vy.

Príprava zaberie minimum Vášho drahocenného času, ktorý môžete venovať príjemnejším veciam, ako stepovaniu v kuchyni.

Pri tomto fantastickom dezerte nič také nehrozí.

Reklamy

Pochutnáte si na božskom koláči, ktorý budete chcieť po prvom ochutnaní, pripravovať opakovane. Zamilujete si ho ihneď.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

CESTO

  • 25 dkg polohrubej múky
  • 10 dkg cukru
  • 5 dkg masla
  • 1 vajce + 1 žĺtok
  • 1 lyžica medu,
  • 1 lyžička sódy na pečenie

KRÉM

  • 1 liter mlieka
  • 2 vanilkové pudingy
  • 2 lyžice hladkej múk
  • 3 žĺtky
  • 20 dkg masla
  • 15 dkg práškového cukru
  • 2 sáčky vanilkového cukru.
  • 250 ml smotany na šľahanie

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Zmiešajte prísady na cesto. Rozdeľte cesto na dve rovnaké polovice. Jednotlivé pláty pečiete v plechu, ktorý ste vystlali papierom na pečenie.
  2. Pečieme na 180 stupňov po dobu 5-10 minút. Teraz pripravíme krém. Vymiešajte maslo s cukrom.
  3. Uvarte puding podľa návodu na obale. Do horúceho krému pridajte žĺtky a varte do úplného zhustnutia
  4. Potom ihneď odstavte a až sa puding ochladí, pridajte do neho maslo s cukrom. Nakoniec vyšľahajte smotanu.
  5. Teraz už stačí len koláč poskladať. Na plát naneste všetok krém. Na krém potom príde smotana.
  6. Všetko pekne uhlaďte. Priklopte druhým plátom a zasypte práškovým cukrom.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  bidista.com/  bidista.com/mit-keszithetsz-egy-kis-tejbol-es-tejszinhabbol-bamulatosan-finom-felho-kremest

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.