Predstavujeme Vám tradičnú taliansku omáčku „Carbonara“. Táto omáčka je obzvlášť chutná, veľmi krémová a aromatická. S touto omáčkou pripravíte jemný a veľmi chutný pokrm.
Vyskúšajte tento jednoduchý , ale veľmi chutný recept s dokonalou kombináciou ingrediencií a úžasnou chuťou. Pripravte si domáce cestoviny a doplňte ich touto omáčkou. Určite sa stanú u Vás doma veľmi obľúbenou.
Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:
- 1 lyžica olivového oleja
- 2 strúčiky cesnaku
- 250 ml smotany
- 4 vaječné žĺtky
- 80 g parmezánu
- slanina
Takto budeme v recepte postupovať:
Nakrájajte slaninu, nadrvte cesnak a poduste spolu na oleji v panvici. Zmiešajte žĺtky so smotanou a vlejte do panvice. Za stáleho miešania varte a sypte parmezán. Nechajte syr úplne rozpustiť a potom môžete omáčku podávať s cestovinami.
Máme hotovo!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!
Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.
zdroj: bucatarul.eu