Domáce cestoviny s perfektnou talianskou carbonara omáčkou! Veľmi jemná a krémová chuť!

Predstavujeme Vám tradičnú taliansku omáčku „Carbonara“. Táto omáčka je obzvlášť chutná, veľmi krémová a aromatická. S touto omáčkou pripravíte jemný a veľmi chutný pokrm.

Vyskúšajte tento jednoduchý , ale veľmi chutný recept s dokonalou kombináciou ingrediencií a úžasnou chuťou. Pripravte si domáce cestoviny a doplňte ich touto omáčkou. Určite sa stanú u Vás doma veľmi obľúbenou.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 250 ml smotany
  • 4 vaječné žĺtky
  • 80 g parmezánu
  • slanina

Takto budeme v recepte postupovať:

Nakrájajte slaninu, nadrvte cesnak a poduste spolu na oleji v panvici. Zmiešajte žĺtky so smotanou a vlejte do panvice. Za stáleho miešania varte a sypte parmezán. Nechajte syr úplne rozpustiť a potom môžete omáčku podávať s cestovinami.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: bucatarul.eu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.