Chutné syrové slimáky z kysnutého cesta! Fantastická lahodná chuť a rýchla príprava

Tieto závitky vždy zo stola zmiznú ako prvé. Ich maslová chuť spájajúca so syrom je úplne opojná.

Popri obyčajných jednohubkách a chipsoch, ktoré sa vždy na stole nachádzajú, sú úplnou delikatesou.

Ich jednoduchá príprava je skôr fantastickým relaxom, ako fuška v kuchyni.

Reklamy

Na tejto chuťovke nie je vôbec nič zložité a Vaša snaha bude ocenená prázdnym tanierom.

Pochutnáte si na nich obzvlášť v kombinácii s bielym vínom.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

CESTO

  • 1 kg polohrubej múky
  • 600 ml mlieka
  • 2 žĺtky
  • 100 ml oleja
  • 2 PL soli
  • 1 PL kryštálového cukru
  • kocka droždia

NÁPLŇ

  • 200 g masla
  • 1 PL soli
  • 1 vajce
  • 250 g jemne strúhaného eidamu
  • 1 vajce (na potretie)
  • Sezamové semienka (na posypanie)

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  1. Zarobíme kvások. Droždie rozdrobíme do 100 ml vlažného mlieka s cukrom. Potom zmiešame ostatné suroviny, ktoré prídu do cesta. Pridáme kvások a vypracujeme vláčne cesto. Necháme v teple kysnúť, kým nezdvojnásobia objem.
  2. Po vykysnutí rozdelíme na 3-4 časti. Suroviny na náplň zmiešame dohromady a dôkladne prepojíme.
  3. Vyvaľkáme cesto na pomúčenej doske na hrúbku asi 3 mm a potrieme plnkou. Zabalíme do závinu a pokrájame na jednotlivé kúsky.
  4. Vyskladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Necháme ešte 20 minút stáť, potrieme vajíčkom a posypeme syrom, sezamovými semienkami, čím chcete.
  5. Pečieme cca 20 minút pri 180 ° C.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  civilhir.net

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.