Chutné bravčové rolky: So smotanovou omáčkou, cibuľkou a šampiňónmi chutia naozaj skvostne!

Dnes sme si pre Vás pripravili báječný recept na skutočne chutné bravčové rolky.

V kombinácií s touto smotanovou omáčkou a šampiňónmi chutia skvele!

Recept je úplne jednoduchý!

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 400 gramov bravčovej krkovičky
  • 250 gramov cibule
  • 300 gramov kyslej smotany
  • 150 gramov hladkej múky
  • 1 lyžičku mletej papriky
  • zväzok čerstvého kôpru
  • 2 lyžičky mletého čierneho korenia
  • 2 lyžice octu
  • 1 lyžičku soli
  • 1 lyžicu cukru
  • 4 lyžice slnečnicového oleja

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Najprv si naporcujte mäso. Nakrájajte ho na plátky hrubé cca 1 cm. Potom ich osoľte a okoreňte podľa chuti z oboch strán.
  2. Následne si olúpte cibuľu a nakrájajte ju na polovičné krúžky. Umiestnite do misy, pokvapkajte octom, osoľte, okoreňte, ocukrujte a vsypte nasekaný čerstvý kôpor.
  3. Všetky ingrediencie dobre premiešajte a nechajte marinovať desať minút. Teraz polovicu cibuľovej zmesi poukladajte na korenené bravčové plátky a zrolujte do roliek. Mäso môžete upevniť špáradlami. Nakoniec rolky obaľte v časti hladkej múky a sprudka osmažte na panvici s trochou oleja (dozlatista).
  4. Kompletizácia a dokončovanie pokrmu
    Teraz si opečené rolky vyberte do misy a vo výpeku opražte zvyšok hladkej múky. Tiež vsypte polovicu marinovanej cibule, pokvapkajte kyslou smotanou, pridajte mletú papriku a dôkladne premiešajte, aby ste získali zmes bez hrudiek
  5. Ku koncu prehrievania omáčky vlejte trochu smotany, vsypte hrsť kôpru a vzápätí získate lahodnú omáčku.
  6. Do nej vložte masové rolky, a ešte chvíľu poduste pod pokrievkou.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové články každý deň.

zdroj: takprosto.cc/otbivnye-s-lukom

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.