Chlebíčky už nepripravujem: Toto je pre hostí oveľa lepšie!

Pre veľa z nás je na tanieri väčšinou najdôležitejšou zložkou pokrmu mäso. Skúmame, ako je pripravené, jeho šťavnatosť, ako ide krájať a vieme oceniť umenie jeho prípravy.

Príloha je však nemenej dôležitá!

Príloha dotvára výslednú harmóniu chutí a dopĺňa celkový pokrm. Väčšinou sme zvyknutí na ryžu a alebo zemiaky na všetky možné štýly úprav.

Reklamy

Dnešný recept Vám predstaví jednu možnosť, ako zemiaky oživiť a ponúknuť zase niečo nové.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 1 až 2 zemiaky na osobu
  • 4 plátky slaniny
  • 1 lyžička talianskeho korenia
  • 1 čajová lyžička korenia na zemiaky

Takto budeme postupovať:

  • Zemiaky umyjeme, vyčistíme a olúpeme. Nakrájame ich na štvrtiny a tie potom ešte na polovice.
  • Posypeme je korením a zmesou na zemiaky.
  • Plátky slaniny prekrojíme na polovicu a každú zemiak obalíme do jedného kúsku slaniny.
  • Pre lepšiu výdrž prepichneme každú zemiaka špáradlom.
  • Pečieme v rúre na 200 stupňov po dobu cca 35 minút a po upečení môžeme podávať.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento super recept aj s vašimi priateľmi!

Určite si tiež pochutnajú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.

zdroj: coolinarika.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.