„ČERTOVSKY“ chutné bravčové mäsko so zemiakmi: S týmto receptom u nás doma nikdy netrafím vedľa!

Patríte medzi tých, ktorí radi pre svoju rodinu varia, ale v kuchyni trávia minimum času?

Potom práve Vás veľmi poteší náš dnešný recept.

Nepotrebujete hromadu riadu.

Reklamy

Stačí Vám len jediný plech, pekáč, alebo zapekaciu misu a necelá polhodinka Vášho času.

Recept je navyše úžasný aj v tom, že varíte z toho, čo dom dal.

Aj o tom je famózne brašovské mäso s majoránkovými zemiakmi.

Tieto ingrediencie budeme potrebovať:

  • 0,5 kg bravčového
  • 1 kg zemiakov
  • 6 strúčikov cesnaku
  • 1 čajová lyžička majoránky
  • 1 lyžička papriky
  • 1 lyžička mletého čierneho korenia
  • 1 cibuľa
  • 1 hrsť hrášku
  • olej
  • soľ

Takto budeme postupovať:

  1. Bravčové mäso nakrájame na malé kocky. Osmažíme na veľkej panvici krátko v oleji. Pridáme rozdrvený cesnak a najemno nakrájanú cibuľu. Pridáme k mäsu.
  2. Pridajte soľ podľa chuti, korenie, papriku a majoránku. Podlejte vodou a takto varte, kým sa voda nevyvarí.
  3. Medzitým sú surové zemiaky nakrájané na zhruba rovnaké kocky ako mäso.
  4. Keď je mäso po 40 minútach mäkké, pridajte hrsť zeleného hrachu a pokračujte vo varení po dobu 15 až 20 minút.
  5. V tejto chvíli znovu pridáme vodu, ale nenecháme ju tentoraz vyvariť.
  6. Medzitým osmažíme na inej panvici zemiaky na oleji a osolíme.
  7. Nakoniec premiešame s mäsom a môžeme podávať.

Mňam!

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte recept na bravčové mäso s majoránkovými zemiakmi aj s priateľmi!

Určite si tiež pochutnajú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.