Bravčové mäsko s hubami v krémovo – syrovej omáčke

Dnes sme si pre Vás pripravili výborný recept na jednoduchý a rýchly obed, ktorý si určite zamilujete.

Týmto receptom nič neskazíme a vždy sa po ňom celá rodinka oblizuje.

Bravčové mäso je celkom rýchlo pripravené, a preto je skvelou voľbou pre rýchly obed, alebo večeru.

Reklamy

Dnešný recept ho doplní chutnou syrovou omáčkou a použité budú aj huby, ktoré sa k mäsu skvele hodia.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 1,5 kg bravčového mäsa
  • 500 g húb
  • 250 g smotanového syra
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 PL paradajkového pyré
  • soľ
  • korenie
  • olej

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Mäso nakrájajte na väčšie kocky, pridajte trochu oleja do hrnca, vsypte mäso a začnite opekať.
  • Očistite huby a nakrájajte ich na kúsky. Akonáhle mäso zbelie a pustí šťavu, podlejte ho trochou vody a pridajte huby.
  • Pridajte paradajkové pyré a cesnak, zmes nechajte povariť. Hneď ako  je mäso hotové, pridajte syr a miešajte, kým sa úplne nerozpustí. Jemne dochuťte korením a môžete podávať.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: ketkes.com/kaprazatos-sertesragu-sajtszosszal-es-gombaval-a-ferjem-szerint-meg-anyosom-se-foz-jobbat

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.