Bleskurýchle pudingové rezy s jemnou chuťou a fantastickým krémom si okamžite zamilujete

V dnešnom článku Vám predstavíme úžasne krémový dezert, ktorý budete zbožňovať nielen Vy. Príprava zaberie minimum Vášho drahocenného času , ktorý môžete venovať príjemnejším veciam, než je stepovanie pri linke. Pri tomto fantastickom dezerte nič také nehrozí.

Pochutnáte na božských rezoch, ktoré budete chcieť po prvom ochutnaní, pripravovať opakovane. Zamilujete si ich ihneď. Hlavne chrumkavá čokoládová poleva je naozajstným zážitkom.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy

CESTO

  •  6 vajec
  • 6 lyžíc kryštálového cukru
  • 6 lyžíc polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 vanilkový cukor
  • 1,5 dl oleja
  • 1,5 dl mlieka

KRÉM

  • 2 čokoládové pudingy
  • 9 dl mlieka
  • 6 lyžíc cukru
  • 150 g masla

POLEVA

  •  2 mliečnej čokolády
  • Pol téglika smotany

Takto budeme v recepte postupovať:

/my sme použili bielu čokoládu, lebo ju jednoducho milujeme 🙂

  1. Oddelíme si bielka od žĺtkov. Vymiešame žĺtky s cukrom a s vanilkovým cukrom do peny. Pridáme olej a niekoľko minút miešame. Postupne prisypávame múku zmiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec vmiešame tuhý sneh z bielkov.
  2. Zmes cesta vylejeme na plech, ktorý si namastíme a pomúčime. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 ° C 20 – 25 minút.
  3. Uvaríme si čokoládový puding a ešte do teplého primiešame maslo.
  4. Upečený koláč nadierkujeme rukoväťou varešky a zalejeme pudingom. Uhladíme tak, aby krém vtiekol do dierok. Necháme trochu vychladnúť a medzitým si pripravíme polevu.
  5. Zahrejeme vo vodnom kúpeli smotanu a keď bude horúca, nalámeme do nej čokoládu
  6. Miešame do hladka. Potom ihneď polejeme polevou celý múčnik.
  7. Nechajte poriadne vychladiť a všetko zatuhnúť v chladničke

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento super recept na pudingové rezy is Vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  egyszerugyorsreceptek.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.