Bleskový tvarohový koláčik: Za pár minút máte famózny zákusok!

Doprajte si lahodnú chuť jemného koláča. Jeho príprava je až smiešne jednoduchá. Ak milujete tvarohové zákusky, je tento recept určený priamo vám.

Budete si ho pochvaľovať v každom smere. Bleskurýchlu prípravu aj jemnú chuť tvarohu budete zbožňovať. Tento tvarohový koláč je krehučký a neodolateľný.

Celá vaša rodina si ho jednoznačne zamiluje a nikdy ho tak neupečiete dosť. Uvidíte, že k tomuto receptu sa budete radi vracať.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

CESTO

  • 40 dkg hladkej múky
  • 4 žĺtky
  • 15 dkg masla
  • 15 dkg cukru múčka
  • 1 prášok do pečiva
  • 2 dl kyslej smotany

KRÉM

  • 4 bielky
  • 1 PL citrónovej šťavy
  • 50 dkg tvarohu
  • 20 dkg cukru kryštál
  • 1 PL škrobu

Takto budeme v recepte postupovať

  1. Všetky suroviny na cesto zmiešame. Dobre spracujeme a rozdelíme na dve polovice a necháme odpočívať pri izbovej teplote. Teraz pripravíme krém.
  2. Z bielkov a 8 dkg cukru vyšľahajte tuhý sneh. Dajte zmes stranou. Tvaroh zmiešajte so zvyšným cukrom, citrónovou šťavou a škrobom. Potom jemne, ale dôkladne všetko premiešajte spoločne so snehom. Jednu polovicu cesta dáme na vymastený a vysypaný plech. Na plát navrstvíme krém, uhladíme a priklopíme druhým plátom.
  3. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme na 200 stupňov 20 minút. Potom teplotu znížime na 150 stupňov a pečieme ešte zhruba 5 minút.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: www.kindereducation.com/bystryj-uzhin-recept-dlya-vsej-semi.html

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.