Banánová BLESKOVÁ maškrta: Bez varenia a s výbornou chuťou

Dnes sme si pre Vás pripravili recept na výbornú a rýchlu banánovú maškrtu, ktorú zvládne pripraviť skutočne každý.

Je naozaj lahodná a navyše bez pečenia.

Po príprave ju stačí vložiť na hodinku do chladničky a môžeme podávať!

Reklamy
Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
  • hotový základ cesta – 6 ks.
  • banán – 4 ks.
  • smotana 30% – 400 ml.
  • varené kondenzované mlieko – 380 ml.

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Najprv si pripravte krém. Vezmite 30% smotanu a pridajte do nej pohár vareného kondenzovaného mlieka. Všetko dobre premiešajte, aby ste získali homogénny krém. Zatiaľ to odložte bokom. Vezmite olúpané banány a nakrájajte ich na tenké plátky. Je žiaduce, aby mali rovnakú hrúbku. Pokiaľ sa ale úplne netrafíte, tak sa nič nedeje. Snažte sa však, aby boli kolieska rovnaké, inak sa vám bude torta ťažko skladať dohromady.
  2. Teraz si vezmite hotové pláty cesta. Zoženiete ich v každom obchode. A začnite zostavovať tortu. Naneste krém, potom rozložte plátky banánov. Následne priložte znova plát torty. Zostavte týmto spôsobom celú tortu striedaním vrstiev.
  3. Nechajte si trochu krému a namažte s ním boky. Vrchnú časť môžete ozdobiť vareným kondenzovaným mliekom. Boky môžu byť posypané ryžovými guličkami. Vložte tortu do chladničky na jednu hodinu.

Video recept:

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

zdroj: youtube/ Дастархан – вкусные рецепты

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.