Báječné capuccino rezy s ľahkou a jemnou chuťou, ktorú si zamilujete po prvom ochutnaní

Ak ste milovníci capuccina, musíte vyskúšať tento múčnik, ktorý je priamo cappuccinovým pokušením.

Jeho príprava je veľmi jednoduchá a pochutnáte si na úžasnom dezerte, ktorý si Vaša rodina totálne zamiluje.

A nielen rodina. Tiež Vaše návštevy budú chcieť pri odchode recept.

Reklamy

Na tomto lahodnom dezerte si iste musí pochutnať úplne každý.

Chutí totiž vážne dokonale a je báječne ľahký a jemný – zamilujete si ho ihneď po prvom ochutnaní. A nebudete mať nikto dosť.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 200 g cukru
  • 5 vaječných žĺtkov
  • 50 g masla
  • 200 g kakaa
  • 1 lyžička prášku na pečenie
  • 200 g polohrubej múky
  • 200 ml mlieka

KRÉM

  • 2 vanilkové pudingy v prášku
  • 0, 5 l mlieka
  • ½ dl vody
  • 25 dkg masla
  • 20 dkg práškového cukru
  • 1 vrecúško vanilkového cukru
  • 2 čajové lyžičky capuccina
  • kakao (ozdoba)

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Bielka si vyšľaháme s cukrom. Zmiešame vaječné žĺtky, múku, olej, kakaový prášok a prášok do pečiva. Nakoniec pridáme sneh. Vymiešame opatrne do hladka. Rozdelíme na dve časti a každú časť pečieme na 38 x 28 cm. Pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov približne 20 minút.
  2. Medzitým uvaríme krém z mlieka, vanilkového cukru a pudingov, podľa návodov. Maslo vymiešame s cukrom. Keď sa pudingy ochladí, pridáme vymiešané maslo. Vymiešame a nakoniec pridáme vodu zmiešanú s cappuccinom.
  3. Keď sú pláty studené, navrstvíme na prvý plát krém. Priklopíme plátom druhým a zase dáme krém. Zasypeme kakaom a dáme chladiť do druhého dňa.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

zdroj:  egyszerugyorsreceptek.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.