Babičkin domáci tvarohový koláč s kyslou smotanou a báječnú jemnou chuťou! Hotový za 30 minút!

Milujete ľahkú chuť tvarohových dezertov? Potom neprestávajte čítať. Dnes Vám presne jeden taký ukážeme.

Každé sústo sa rozpúšťa v ústach a je jednoznačne príjemným zážitkom pre všetkých hostí.

Neváhajte ani sekundu a pustite sa do prípravy. Uvidíte že k tomuto receptu sa budete radi vracať.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  •  30 dkg múky/ hladká
  • 15 dkg masla
  • 10 dkg práškového cukru
  • 2 vaječné žĺtky
  • Lyžička sódy na pečenie
  • 1 dl kyslej smotany

NÁPLŇ

  • 50 dkg tvarohu
  • 15 dkg cukru
  • 3 dkg múky/ hladká
  • 2 žĺtky
  • 1 dl kyslej smotany
  • 4 vajcia
  • 20 dkg práškového cukru

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Zmiešame múku s maslom, cukrom, žĺtkami, sódou na pečenie a so smotanou. Na náplň sme si zmiešali všetky uvedené suroviny dohromady.
  2. Náplň nanesieme na cesto, ktoré sme si pripravili na plech.
  3. Na náplň ešte príde tvrdá krusta, ktorú dostaneme pomocou snehu, vymiešaného zo 4 bielkov a 20 dkg práškového cukru
  4. Pečieme podľa skúseností s rúrou.Vyberieme z rúry.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: humormagazine.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.