Zapečené bravčové mäso plnené syrom a slaninou – pripravené za 35 minút!

Zdieľať na Facebooku

Dnes si pripravíme šťavnaté bravčové mäso so syrom a slaninou. Uvidíte, že si na ňom pochutí úplne celá rodina. Mäso má úplne božskú šťavu a nedá sa mu absolútne odolať.

Reklamy

Musíte si ho vyskúšať pripraviť, najlepšie ešte dnes.

Uvidíte, že chuť Vás milo prekvapí. Kombinácia mäsa a syra je jednoducho geniálna.

Reklamy

Na tomto receptu si musí pochutnať naozaj každý!

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 1 kg bravčového mäsa
  • 10 dkg strúhaného syra
  • 10 dkg anglickej slaniny
  • 2 PL oleja
  • 1 dl smotany
  • korenie
  • soľ

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Z oboch strán osmažte mäso vcelku, v horúcom oleji. Osmažené mäso nakrájajte na menšie plátky. Na každý plátok dajte slaninu a zasypte syrom.
  2. Náplň môžete obohatiť cibuľkou a šunkou. Naskladajte mäso do alobalu, zalejte olejom, v ktorom bolo mäso vyprážané, pridáme pár lyžičiek vody a stlačíme okraje fólie k sebe
  3. Nalejte dva poháre vody do zapekacej misy a do nej vložte alobal s mäsom. V predhriatej rúre pečte jednu hodinu na vysokú teplotu.
  4. Potom mäso vypnite, vytiahnite, odbalte a dajte na tanier. Soľ a korenie zmiešajte so smotanou.
  5. Trochu zmes prehrejte v hrnci a nalejte na mäso

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Reklamy

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: ketkes.com

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.