Z receptáru našej babičky: Domáci vanilkový krém do všetkých zákuskov, schová do vrecka aj cukrárne!

Zdieľať na Facebooku

Dokážete si vôbec predstaviť luxusnú domácu tortu či dezert bez naozaj lahodného krému? Určite nie. Chuť by nikdy nebola tak dokonalá , ako keď v maškrte taký krém je.

Reklamy

Preto Vám dnes ukážeme presne jeden taký krém našich babičiek, po ktorom sa každý môže utĺcť.

Neváhajte ani sekundu a vyšperkujte domáci zákusok týmto lahodným krémom ešte dnes.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 350 g masla
  • 2 žĺtky
  • 300 g cukru
  • 200 ml mlieka
  • 2 sáčky vanilkového cukru
  • 1 čajová lyžička rumu

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Nalejte mlieko do hrnca a pridajte rozšľahaný žĺtok, pridajte cukor a vanilkový cukor a začnite variť na pomalom ohni.
  2. Za neustáleho miešania varíme asi 3 minúty.
  3. Odstavte z plameňa a prekryte alobalom.
  4. Nechajte vychladnúť. Do studenej zmesi pridajte maslo izbovej teploty.
  5. Nakoniec pridajte rum a vymiešajte hladký krém.

Máme hotovo

Prajeme Vám dobrú chuť!

Reklamy

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové články každý deň.

zdroj: bidista.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.