Tvarohové knedlíčky pripravené za 15 minút bez kysnutia

Zdieľať na Facebooku

Knedle všetkého druhu s rôznymi náplňami sú tradičným jedlom v každej slovenskej domácnosti. Často sú plnené ovocím , makom a alebo lekvárom a posypané cukrom a rozpusteným maslom.

Reklamy

Nejedno dieťatko si pochutí najviac práve na takomto pokrme.

Pokiaľ ale nemáte čas nechávať cesto kysnúť a zdĺhavo knedle pripravovať, skúste túto rýchlu alternatívu. Stačí len dochutiť podľa ľubovôle.

Reklamy
  • Tvaroh – 3 šálky
  • Vajcia – 2 kusy
  • Cukor – 2-3 lyžice
  • Soľ – 0,5-1 čajové lyžičky
  • Múka – 2 šálky
  • Maslo – 100 gramov

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Tvaroh pomelieme, alebo nadrobíme a zmiešame s vajcami a cukrom. Pridávame múku a dobre miešame a cesto premiesime.
  • Cesto rozdelíme na niekoľko častí. Každú vyvaľkáme do tenkej rezance a ukrajujeme malé knedličky. Varíme ich v mierne slanej vode a stále miešame. Varíme každý knedlík 3-4 minúty a môžeme podávať.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Reklamy

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: povar.ru

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.