Táto maškrta je poklad: “Karamelička” so sušienkami, bez varenia za 10 minút.

Zdieľať na Facebooku

Výborný zákusok karamelka je skutočný poklad. Nikdy sa ho nevieme dojesť a tak som sa rozhodla, že nabudúce pripravím rovno dvojitú porciu.

Reklamy

Zákusok si okamžite zamiluje každý, kto ho vyskúša.

Je skutočne lahodný!

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 200 ml krému 30%
  • 500 g mascarpone syra
  • 2 polievkové lyžice práškového cukru
  • 400 g karamelového salka
  • 50 g mliečnej čokolády
  • asi 250 g sušienok

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Dobre ochladenú smotanu (  dajte ju pred šľahaním na 15 minút do mrazničky aj s metličkami od šľahača a miskou  ) vyšľaháme s mascarpone a práškovým cukrom na hustý krém.
  2. Na dne plechu na pečenie, ktorý je vyložený papierom na pečenie uložte vrstvu sušienok.
  3. Potom navrstvíme krém, uložíme druhú vrstvu keksov a natrieme karamelové salko (tiež dobre vychladené).
  4. Posypeme strúhanou čokoládou. Podávame  vychladené:-)

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Reklamy

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

zdroj: irecept.cz

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.