Štvorposchodový zákusok “NEBESÁ” : BEZ pečenia BEZ varenia a s PERFEKTNOU chuťou!

Zdieľať na Facebooku

Dnes sme si pre vás pripravili zákusok pre celú rodinu, ktorý budete milovať. Môžete ho pripraviť aj ako tortu na oslavu.

Reklamy

Alebo len tak na víkend, na maškrtenie, ktoré bude skutočne výborné vďaka receptu, ktorý zvládne každý!

Zákusok je veľmi chutný a doma ho nevedia vynachváliť!

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 250 g rozdrvených sušienok
  • 50 g rozpusteného masla
  • 500 ml mlieka + trochu mlieka na zjemnenie základu
  • 5 lyžíc práškového cukru
  • 2 bal. vanilkového cukru
  • 400 ml smotany na šľahanie
  • 250 g tvarohu
  • 2 bal. vanilkového pudingu bez varenia
  • 250 g gaštanového pyré alebo strúhanej čokolády

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Pripravíme si formu na pečenie (25 cm), ktorej dno vymažeme maslom alebo vyložíme papierom na pečenie.
  2. Drvené sušienky zmiešame s maslom, 2 lyžicami práškového cukru a trochou mlieka.
  3. Hmotu, ktorá nám takto vznikne vtlačíme na dno tortovej formy.
  4. Tvaroh rozmiešame s 2 lyžicami práškového cukru a 1 bal. vanilkového cukru.
  5. Primiešame aj 200 ml vyšľahanej šľahačky.
  6. Z 500 ml mlieka, 1. bal.vanilkového cukru a dvoch balíčkov pudingu bez varenia ušľaháme hladký, hustý puding.
  7. Zvyšnú šľahačku ušľaháme s 1 lyžicou práškového cukru.
  8. Na sušienkovoú hmotu navrstvíme tvarohovú zmes, potom vanilkový puding a nakoniec aj šľahačku.
  9. Na vrch nastrúhame gaštanové pyré alebo čokoládu, vložíme do chladničky na 2-3 hodiny a potom môžeme servírovať.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Reklamy

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň

zdroj: irecept.cz.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.