Nepečený keksíkový dezert z kondenzovaného mlieka, ktorý deti zbožňujú!

Zdieľať na Facebooku

Nebojte sa váš stôl ozvláštniť niečím novým. Nepečený dezert so šľahačkou je úplné pokušenie. Práca s prípravou je takmer nulová a chuť úplne dokonalá.

Reklamy
Reklamy

Neváhajte recept vyskúšať a pustite sa rovno do prípravy.

Výsledkom budete nadšení, rovnako ako úsporou času, ktorú so sebou tento fantastický dezert nesie.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 250 g BeBe keksov
  • 3 vajcia
  • 250 ml kondenzovaného mlieka
  • 1 vanilkový cukor
  • 400 ml mlieka

NA POLEVU

  • 4 lyžice cukru
  • 4 lyžice kakaa
  • 12 polievkových lyžíc mlieka
  • 200 g masla

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Začnite krémom. Vajcia rozšľahajte v miske. Pridajte kondenzované mlieko, mlieko, vanilkový cukor a dôkladne premiešajte.
  2. Túto zmes začnite zahrievať v kastróliku na miernom plameni. Až sa zmes začne variť, odstavte ju.
  3. V ďalšej miske spojte cukor s kakaom a mliekom. Dôkladne premiešajte .Do tejto kakaové zmesi pridajte rozpustené maslo.
  4. Dno menšej sklenenej, hranatej misy vyložte sušienkami. Tú zalejte krémom. Potom zase sušienky a zase krém.
  5. Toto opakujte až do vyčerpania všetkých vrstiev Na poslednú vrstvu nalejte polevu a nechajte cez noc vychladiť.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: madmazel.ru

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.