Lepšie ako z reštaurácie: Zapečené bravčové mäso s cesnakom a horčicou na jednom pekáči

Zdieľať na Facebooku

Existuje nepreberné množstvo marinád a omáčok. Každý máme vychytanú tú svoju najobľúbenejšiu. Niekedy sa však stane, že nech dochucujeme, ako dochucujeme, nakoniec je všetka šťavnatosť a krehkosť mäsa preč…

Reklamy

Dnes si preto ukážeme skvelú omáčku z horčice, ktorá mäsu dodáva tú správnu krehkosť a chuť.

Zatiaľ ani netušíte, ako veľmi si pochutnáte.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 700 g bravčového mäsa
  • 1 lyžica horčice
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 1 téglik smotany
  • 0,5 l vody
  • čerstvá petržlenová vňať
  • olej
  • soľ
  • korenie

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Mäso nakrájajte na kocky, osoľte a okoreňte. Krátko osmažte na rozpálenom oleji. Tak 5 minút.
  2. Potom prilejte vodu a duste 20 minút pod pokrievkou. Potom premiestnite zmes do pekáča.
  3. Zmiešajte horčicu, smotanu, prelisovaný cesnak, petržlenovú vňať.
  4. Zmesou mäso zalejte. Pečieme na 180 stupňov po dobu 20 minút.

TIP: Ako prílohu najviac milujeme k receptu domáce hranolky 🙂

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Reklamy

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  humormagazin.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.