Jeden z obľúbených receptov môjho manžela: Kuracie mäso s horčicovou omáčkou, smotanou a cibuľou z panvičky

Zdieľať na Facebooku

Horčica vždy dodá mäsu krehkosť a šťavnatosť. Aj preto Vám prinášame recept na fantastický pokrm, ktorý si zamiluje celá Vaša rodina. Kuracie mäso s horčicovou omáčkou budete rozhodne pripravovať na obed často.

Reklamy

Presvedčte sa o božskej chuti tohto fantastického jedla sami a uvarte si ho pri najbližšej príležitosti.

Nebudete ľutovať!

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 1 kg kuracích pŕs
  • 1 cibuľa
  • 10 dkg húb
  • 2 dl kyslej smotany
  • 1 dl smotany na varenie
  • 2 lyžice horčice
  • petržlen
  • soľ, korenie
  • olej

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Cibuľu nakrájame najemno a osmažíme na oleji. Osmažíme tiež na kúsky nakrájané mäso. Smažíme, než pustí šťavu. Huby umyjeme, nakrájame a pridáme k mäsu.
  2. Podlejeme a varíme pod pokrievkou. Až mäso zmäkne, pridáme kyslú smotanu, smotanu na varenie, horčicu. Nakoniec dochutíme a privedieme k varu.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Reklamy

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: humormagazin.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.