Bravčové plátky s kyslou kapustou a slaninou z panvičky pripravené za 10 minút!

Zdieľať na Facebooku

Dnes si opäť predstavíme jeden z receptov na tzv. VŠETKO V JEDNOM. Je nutné objasniť si pojmy. Doba pečenia, je doba pečenia, tá síce trvá hodinu, ale príprava Vám zaberie ani nie 10 minút.

Reklamy

Aj preto sú tieto jedlá toľko obľúbené.

Všetko sa zmieša do jedného pekáča, priklopíme, pečieme a podávame.

Reklamy

Všetko takmer bez práce. Tieto bravčové plátky s kapustou a kelom budete úplne milovať.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 700 g kapusty
  • 250 g ružičkový kel
  • 100 g slaniny
  • 1 cibuľa
  • soľ
  • korenie
  • 4 plátky bravčového mäsa
  • trochu oleja na vyprážanie

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Ružičkový kel umyjeme a vcelku ho uvaríme v osolenej vode. Až zmäkne, odstavíme a scedíme. Kapustu si spracujte po svojom. Pokiaľ Vám kyslý nálev vyhovuje, nevylievajte ho. Kapustu si môžete pokrájať na menšie kúsky. Predhrejte si rúru na 180 stupňov.
  2. Plátky mäsa očistite a ľahko rozklepte. Rozohrejte olej v panvici a mäso osmažte z oboch strán. Nechajte ho zatiahnuť a odstavte.
  3. V oleji, na ktorom ste opekali mäso, osmažte tiež na kúsky pokrájanú slaninu.
  4. Teraz všetko zmiešajte s kapustou. Pridajte k kapusta teda ružičkový kel, slaninu, soľ a korenie. Zmes dobre premiešajte a dajte do zapekacej misy, alebo do pekáča. Môžete piecť tiež v remoske. Na kapustovú zmes položte plátky mäsa a prikryte. Pečte zhruba hodinu, alebo podľa skúseností s Vašou rúrou.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Reklamy

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  afonyamamora.blogspot.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.